0
Domaći fudbal

„Oče Mateja, gde je nestala vaša magija“

Objavljeno: 21.09.13 u 12:28

vosa

Navijači Vojvodine izdali su novo saopštenje u njihovom ratu protiv Mateje Kežmana. Prvo su se oglasili i rekli da Kežman pravi štetne ugovore po Vojvodinu, a onda se oglasio i nekadašnji fudbaler. Saopštenje prenosimo u celosti:

„‘Gospodine Kežmane,

Mi niti smo estradne ličnosti, niti smo igrali za Čelzi kao vi. Mi nemamo svoje novinare i ne znamo kako se naručuju tekstovi po novinama. Ali, takođe, mi nemamo ni 100 klubova kojima smo se na vernost zaklinjali. Imamo samo jedan, a to je Vojvodina i sve što imamo je ljubav prema njoj. Mi ne lažemo.

Nećemo govoriti o vašim „magijama“ da naplatite dovođenje slobodnih igrača, kao ni o vašim procentima u njihovim nerealnim platama. Nećemo da pričamo ni o tome kako je [u]nemoguće[/u] da klub zaradi ako je neko na pozajmici u našem klubu ili ako je potpisao ugovor samo na godinu dana.

Nećemo pričati ni o gubitku od minimum 1,3 miliona evra zbog neulaska kluba u grupnu fazu LE. Nećemo ni o nezabeleženoj situaciji da klub mora da plati 300.000€ umesto da zaradi na prodaji najboljeg igrača i to sve zato što ste vi pustili Abubakara da ode pred najvažniju utakmicu Vojvodine u skorijoj istoriji i to pod sumnjivim okolnostima. To je već ozbiljna magija.

To ostavljamo vama, da preko vaših lakih pera ubeđujete ljude koji nemaju baš mnogo dodirnih tačaka sa fudbalom, da im pričate bajke o sponzorima koji samo što nisu i vašoj dobroj nameri koju zli navijači Vojvodine opstruišu, jer navodno ne žele dobro svom klubu.

Samo ćemo vas pitati kako niste bili u stanju da iskoristite svoju magiju za prodaju makar jednog igrača? Najbolji štoper, kao i najbolji desni bek Lige nisu dovoljno dobri za vas, ili niste mogli da se dogovorite o procentima? Gde je zapelo posle potpisivanja protokola o saradnji sa Benfikom? Investicioni fond? PSV? Gde je nestala vaša magija? Ili nje ima samo kada je vaš džep u pitanju?

Firma ne laže!

Posle ovoga, navijačka grupa Firma 1989 se neće više oglašavati, jer bi to onda već ličilo na Čovića i Vujoševića, a to ne smemo sebi dozvoliti, oče Mateja.

Kao i 2003. godine, kada smo prvi put to rekli!“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter