0
Domaći fudbal

Firma: Kežman pravi štetne ugovore po Vojvodinu

Objavljeno: 17.09.13 u 17:32

7549732

Poslednja dešavanja u FK Vojvodina skrenula su pažnju javnosti da u ovom klubu nimalo nije dobra situacija. Iako su to solidni rezultati u Evropi prikrivali sada je jasno da klub ima ozbiljne probleme.

Nakon odlaska direktora Saše Drakulića, usledila je tužba Đorđa Jokića, da bi sve kulminiralo transparentom navijača Vojvodine koji traže odlazak  Kežmana. Pojedini mediji nakon toga su objavili da je Mateja Kežman ucenjivan od strane jednog dela navijača i da je tražanje njegove ostavke zapravo posledica toga što je on odbio da ih potplati.

Zbog svih ovih događanja saopštenje koje vam prenosimo u celini oglasila se i navijačka grupa Firma 1989.

„Za sve koji se pitaju zašto je juče skandirano protiv Kežmana i šta mu se zamera evo ukratko odgovora za šire narodne mase, jer znamo da je svaki naš član upoznat sa trenutnom situacijom u klubu.

– „Poklanjanje“ najboljeg igrača (Abubakar) Beverenu pred dve najvažnije utakmice u novijoj istoriji kluba i muljanje oko tranfera. Za njega je stigla ponuda od 300.000 evra i 30% od sledećeg transfera od tog istog Beverena da bi na kraju Abu otišao za 100.000. Po našim saznanjima sledi tužba klubu od strane Marka Miškovića za 300.000 evra jer je Abu bio njegov igrač 50%, a nije tražena njegova dozvola za realizaciju transfera što stoji u aneksu ugovora, da se obe strane moraju složiti oko dalje prodaje igrača.

– Dovođenje u klub igrača sumnjivih fudbalskih kvaliteta sa velikim ugovorima za naše uslove.

– Štetni ugovori po klub prilikom dovođenja svih igrača koji su nam pristupili ovog leta. Kežman je preko svoje agencije i njegovog agenta Aleksandra Grubera za svakog igrača koji je potpisao za nas kao proviziju sebi obezbedio od 30.000 do 40.000 evra i 30% od sledećeg transfera. Svi igrači su kod nas došli kao slobodni izuzev Lekovića gde smo dužni da FK Rad isplatimo određeno obeštećenje. Zanimljivo i najsmešnije u svemu da je Kežman i za njega od FK Vojvodina obezbedio nagradu (proviziju) od 30.000 evra.

Ovo je samo ukratko da javnost bude bolje upoznata o kakvom prevarantu i lažnom moralisti je reč, a za 10-ak dana nas očekuje Skupština kluba gde će se obelodaniti još mnoge druge stvari oko aktuelne situacije u FK Vojvodina.“ stoji u saopštenju ove navijačke grupe.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter