in , ,

Duca je čudo (VIDEO)

borkovic-publika

Internet zvezda podržala srpskog automobilskog asa.

Dušan Borković važi za svojevrsno čudo u evropskom automobilizmu. Posle titule evropskog prvaka osvojene na brdskim stazama, Duca je u debitantskoj sezoni na „krugu“ u Evropskom kupu turing automobila (ETCC) – evropskom automobilskom takmičenju najvišeg ranga pod patronatom FIA, ostvario rezultate iznad svih očekivanja. Treće mesto Borkovića u generalnom plasmanu ETCC sezone, uoči poslednjeg trkačkog vikenda u češkom Brnu predstavljaju vanserisjki uspeh i za najveće optimiste.

U okviru akcije „Idemo sa Dušanom u Brno“, automobilski as obišao je Novi Sad, Kragujevac i Čačak, a ovog vikenda u Beogradu i njegovom rodnom Pančevu zakazan je završetak kampanje. Prilikom gostovanja u Kragujevcu, Borkovića je podržala i velika internet zvezda, poznata po klipovima u kojima ocenjuje higijenu u gradu i govori o čudu interneta.

Ducini fanovi takmiče se na simulatoru „WTCC Race 07“, koji profesionalni vozači koriste za trening, a najbrži će imati priliku da bodri Borkovića 6. oktobra na stazi u Brnu, kao i da bude gost u pit stopu NIS Petrol rejsing tima.

Ovog vikenda u Novom Beogradu i Pančevu, Borković će odabrati po 25 takmičara, koji će dobiti šansu da ostvare najbolji rezultat i osvoje vrednu nagradu. Prijavljivanje zainteresovanih obaviće se u subotu od 12 do 16 časova u Delta Sitiju i u isto vreme u nedelju u Aviv parku.

hotsport.rsdusanborkovic.com

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Veliko interesovanje za organizaciju Evropskog prvenstva 2020.

Sad i Barsa hoće Garaja