1
Domaći fudbal

Još jedan Partizanov talenat prelazi u Zvezdu

Objavljeno: 19.09.13 u 10:21

SetWidth678-zvezda-partizan

Izgleda da se priča neće završiti samo na Milanu Jokiću koji je ovog leta iz mlađih selekcija Partizana prešao Crvenu zvezdu.

Naime, kako saznaje dnevni list Sport supertalentovani Marko Šiškov rođen 1998. godine ma pragu je dolaska u Crvenu zvezdu!

Isti izvor navodi da su već napravljeni konkretni potezi i da bi ovaj transfer trrebalo da se dogodi u najskorije vreme. Šiškovi igra na dve pozicije i to centralnog odbrambenog igrača, te zadnjeg veznog.

Šiškov pripada generaciji dečaka o kojima se pričaju bajke i izvan granica Srbije. Njegovo prisustvo i učinak u dresu sa državnim grbom, nisu, dakle, promakli brojnim emisarima najpoznatijim klubovima Starog kontinenta.

Тakođe za sada nema informacija o razlozima zbog kojih Šiškovi želi da iz Partizana pređe u Zvezdu, ali pominje se izostanak priviliegija, koja su ranije obavezno išle uz igrače omladinske škole, ne izmiruju se stipendije, ukinute su hranarine, ne plaćaju se stanovi.

hotsport.rs/sport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter