1
Domaći fudbal

Iz Partizana u Zvezdu – Jokić pojačao crveno-bele

Objavljeno: 19.07.13 u 16:42

milan-jokic

Vezista, omladinski reprezentativac Srbije Milan Jokić prešao iz mlađih selekcija Partizana u Crvenu zvezdu. On je potpisao profesionalni ugovor sa crveno-belima na četiri godine, a iz Partizana tvrde da su uradili sve da ga zadrže, ali da je on želeo da ode.

„Jokiću je istekao stipendijski ugovor i on je odlučio da promeni klub. Nije hteo da ostane, uprkos  tome što smo računali na njega, možda ne najozbiljnije u ovom trenutku, ali u budućnosti svakako. Učinili smo sve što smo mogli, ponudili mu uslove za koje smatramo da su realni u ovom trenutku, on ih nije prihvatio. Ne možemo da utičemo na igrača, roditelje i menadžera. Dete je tako odlučilo.“

Zanimljivo je da je Jokić bio kapiten svoje generacije i da je priključen pripremama prvog tima na Zlatiboru ove godine. Jokić je tako jedan momak 1995. godišta koji će igrati u Crvenoj zvezdi, a vodio je ljute bitke sa Jankovićem i ostalim klincima iz Zvezdine generacije koji su mahom napustili klub i rastrčali se po Evropi.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter