0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ivković: Bilo je gotovo posle prve četvrtine

Objavljeno: 19.09.13 u 19:17
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Još jedan težak poraz doživeli su košarkaši Srbije. Nakon poraza od Španije u četvrtfinalu, usledio je još jedan udarac i poraz protiv Slovenije čime je propuštena prva šansa za plasman na Svetsko prvenstvo u Španiji sledeće godine.

„Izgubili smo utakmicu već posle prve četvrtine kada je naša odbrana igrala bez reakcije. Bilo je jasno da nemamo ritam i organizaciju igre. Izgledalo je da dva tima igraju u dve različite brzine“, rekao je selektor Dušan Ivković posle meča.

Srbija će se  subotu boriti za sedmo mesto na Prvenstvu koje vodi na Svetsko prvenstvo, a taj plasman je bio osnovni cilj tima pred šampionat u Sloveniji.

„Imamo sada vremena da se spremimo za bitnu utakmicu i poslednju šansu za plasman na Svetsko prvenstvo.Uložili smo veliki trud i mislim da će nam biti osnovni motiv kvalifikovati se na šampionat u Španiji. Možemo u Španiji da budemo ozbiljan tim, samo da nas zaobidju povrede i da dodamo malo iskustva“, zaključio je selektor.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter