0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Gogić: Šef s pravom nezadovoljan, ali bićemo bolji

Objavljeno: 19.09.13 u 13:55
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Povratnik u Crvene zvezdu Goran Gogić pružao je odliične partije u dresu Jagodine što je i navelo čelnike iz Ljutice Bogdana da donesu odluku i vrate fudbalera koji je svoje prve igračke korake napravio na Marakani.

„Još sam pod utiskom. Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima, odlično sam prihvaćen od strane saigrača i još uvek sam pod utiscima zbog povratka. Jedino što za sada ne ide po planu su rezultati, ali verujem da će vrlo brzo kvalitet koji posedujemo doći do izražaja i da će sve doći na svoje mesto“ rekao je Gogić za zvanični sajt kluba.

Šef struke crveno – belih Slaviša Stojanović nije krio nezadovoljstvo učinkom pojedinaca u prijateljskom susretu sa Jedinstvom iz Uba. Koliko-toliko utisak je popravio Gogić golom za izjednačenje.

„Svakom fudbaleru pogodak, bez obzira da li se radi o prijateljskom ili zvaničnom meču, dosta znači. Sramota je što nismo pobedili ekipu iz zonske lige i šef je sa pravom bio nezadovoljan. Sigurno da očekujem u nastavku sezone bolje partije i pobede“ istakao je Gogić koji je celokupan omladinski staž proveo u crveno – belom dresu.

Posle neočekivanog remija sa Donjim Sremom, prvenstvo se za Crvenu zvezdu nastavlja nezgodnim gostovanjem, ekipi Voždovca, koja još uvek nije osetila gorčinu poraza.

„Voždovac u svojim redovima ima nekolicinu iskusnih fudbalera, koji su se dokazali i u evropskim klubovima. Međutim, očekujem pobedu i smatram da je kvalitet na našoj strani. Trudim se na svakom treningu da se nametnem stručnom štabu. O konkurenciji na mestu na kome igram ne treba trošiti reči. Smatram da je o Milijašu, Ninkoviću, Kovačeviću i ostalima suvišno bilo šta reći. Njihovi fudbalski kvaliteti su poznati, i u takvoj, zdravoj konkurenciji sigurno da očekujem da napredujem još više. Prvenstvo je dugo, verujem da ću ugrabiti svoju priliku i iskoristiti je na pravi način“ dodao je Goran Gogić.

Ulaznice za utakmicu 6. kola ЈSL između Voždovca i Crvene zvezde mogu se kupiti na blagajnama stadiona crveno – belih u petak 20. septembra u periodu od 11 do 16 sati, kao i dan kasnije, tačnije subotu 21. septembra takođe na biletarnicama Marakane čije će radno vreme biti od 11 do 14 sati.

Cena karata je 500 dinara, a za gostujuće navijače, odnosno pristalice Crvene zvezde predviđen je kontigent od 2000 karata.

Takođe, ulaznice će se prodavati i na dan utakmice, odnosno nedelju 22. septembra na blagajnama stadiona na Vračaru, od 10 do 15 časova, odnosno početka utakmice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter