0
Košarka

Vujošević: Odigrali smo na visokom nivou

Objavljeno: 18.09.13 u 09:06
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bio je vidno zadovoljan reakcijom njegovih igrača nakon ubedljivog poraza od Kahasola pošto je samo dan kasnije savladana Mursija uz vrlo dobru igru pre svega u odbrani posle koje su dolazili laki poeni u napadu.

“Nakon jučerašnje utakmice ekipa je lepo, u najpozitivnijem smislu odreagovala. Jedan izuzetno kvalitetan pristup od početka utakmice, što se uz korekciju niza nekih detalja vezano za sam način igre, odrazilo rezultatski u prvom poluvremenu, kada smo zaista odigrali na jednom izuzetno visokom nivou, pre svega u odbrani. Iz kvalitetne odbrane se otvorio niz laganih poena, što je jako bitno. Imali smo nekih 27, 28 minuta izuzetno dobre igre, iako računamo jedan mali pad, što je razumljivo s obzirom na sastav tima i na period priprema u kome se mi nalazimo, možemo da budemo veoma, veoma zadovoljni s onim što je večeras naš tim prikazao.

Uporedo sa odigravanjem utakmica mi imamo najnormalnije i treninge, tako da u sve te utakmice ulazimo iz punog treninga, što je za nas jako važno. Večeras nam se priključio i Kinsi, dok je Milutinov još uvek van tima. Očekujemo da u narednom periodu naša ekipa pruža kvalitetne partije i da sa individualnim i timskim napretkom, pokazuje jedan zavidan nivo kvaliteta. Sada nas očekuje turnir, kao jedan u nizu zakazanih prijateljskih utakmica” – istakao je strateg kluba iz Humske Duško Vujošević.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter