0
Košarka

Kahasol očitao lekciju crno-belima

Objavljeno: 16.09.13 u 22:30

KK Partizan trening

Partizan je doživeo ubedljiv poraz na prvom kontrolnom meču na turneji po Španiji od Kahasola sa 91:63 (25:14, 20:18, 27:16, 19:15)

Domaći tim je već na početku utakmice pokazao snagu, u jednom trenutku imao i rezultat 34:15, ali su crno-beli uspeli pre odlaska na veliki odmor da ublaže zaostatak 45:32. U trećoj četvrtini Kahasol je pojačao ritam i sa velikih +24 ušao u poslednji period igre 72:48. Do kraja utakmice klub iz Humske nije uspeo značajno da promeni stanje na parketu i Kahasol je zabeležio pobedu rezultatom 91:63.

Najefikasniji u timu Partizana i na utakmici bio je kapiten Dragan Milosavljević sa 21 poenom. Nikola Milutinov i Terens Kinsi nisu ulazili u igru.

Partizan: Milisavljević , Mićović 3, Bezbradica 5, Milutinov, Vesterman 12, Dalo 3, Milosavljević 21, Malešević 6, Musli 7, Šalić 6, Andrić, Kinsi.

Kahasol: Bamfort 17, Radičević 2, Porzingis 5, Burjanadže, Satoranski 8, Frank , Korales 2, Balvin 4, Vilijams 10, Ernangomez 9, Sastre 18, Urtasun 10.

„Naša prva utakmica na turneji u Španiji, protiv Kahasola, sigurno da nije ispunila očekivanja stručnog štaba. Tim sa kojim smo došli ovde, bez igrača koji večeras nisu ni ulazili u igru, Milutinov i Kinsi, ostavio je jedan opšti utisak da nisu bili prisutni na pravi način. Tim nije bio sa punom koncentracijom, niti sa jednim kvalitetnim pristupom kakav se očekuje od igrača koji igraju u Partizanu. Međutim, jako dobro znamo da je ovo samo jedan prvi korak i da smo na novom početku u stvaranju, kako igre tako i tima za narednu sezonu. Sigurno da očekujemo u narednim utakmicama kvalitetniju reakciju igrača i bolje partije“, po završetku utakmice rekao je Duško Vujošević.

U utorak izabranike trenera Vujoševića očekuje susret sa ekipom Mursije, od 20:30 časova.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter