0
Evrokupovi

Napoli i Arsenal odneli ceo plen (VIDEO)

Objavljeno: 18.09.13 u 23:08

mar-ars

Arsenal i Napoli zabeležili su identične pobede na startu Lige šampiona.

Arsenal je na teškom gostovanju na Velodromu savladao Marsej sa 2:1. Tio Volkot je doveo Arsenal u vođstvo u 64. minutu nakon što je iskoristio grešku odbranu domaćih. Aron Remzi je u 84. minutu povećao prednost „tobdžija“, a u nadoknadi vremena Aju je ublažio poraz Marseja.

Duel velikana odigran je pod Vezuvom gde je Napoli dočekao vicešampiona Evrope Borusiju iz Dortmunda i savladao je sa 2:1. Iguain je doveo u vođstvo domaćina, nakon što su iskoristili brojčanu prednost u tom trenutku pošto je van terena bio Subotić. Trener „milionera“ Jirgen Klop se bunio zbog čega je dobio crveni karton. Nova nevolja za goste stigla je pred kraj prvog poluvremena kada je crveni karton zaradio golman Vajdenfeler zato što je igrao rukom van šesnaesterca.

Na 2:0 povećao je Insinje u 67. minutu fantastičnim golom iz slobodnog udarca. Nadu Borusiji da može do izjednačenja doneo je Zunjiga autogolom u 87. minutu, ali je rezultat ostao nepromenjen.

F grupa
Marsej – Arsenal 1:2 (Aju 93 – Volkot 65, Remzi 84)
Napoli – Dortmund 2:1 (Iguain 29, Insinje 67 – Zunjiga(ag) 87)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter