0
Evrokupovi

LŠ: Dan drugi, derbiji u grupi F

Objavljeno: 18.09.13 u 12:54

UEFA-Champions-League-Trophy-and-final-ball

Nakon 30 golova postignutih prvog dana 1. kola Lige šampiona ekipe koje će se nadmetati danas imaće gotovo nemoguć zadatak da nadmaše taj poduhvat.

Za derbi večeri mogli bi da proglasimo duel na jugu Francuske u kojem će se u Marseju sastati Olimpik i Arsenal, a ništa manje zanimljivo neće biti u Napulju gde će silno pojačani Napoli dočekati Borusiju iz Dortmunda Nevena Subotića.

Bane Ivanović sa svojim Čelsijem ne bi trebalo da ima težak zadatak da dođe do pobede protiv Bazela, dok je Šalke nešto manji favorit u duelu sa Steauuom.

Od gostujućih timova najviše se očekuje od Portoa koji će u Beču odmeriti snage sa Austrijom, dok će Zenit pokušati da dokaže da nije toliki autsajder u duelu sa Atletikom kako smatraju „bukmejkeri“.

I na kraju grupa D gde ne bi smelo da dođe do iznanđenja pogotovo na Kamp Nou gde će barselona ugostiti amsterdamski Ajaks, ali ni u Mialnu gde „rosoneri“ igraju protiv Seltika koji je sebi u kvalifikacijama dozvolio poraz u Kazahstanu.

SREDA – 1. kolo

GRUPA E
Šalke – Steaua (20.45)
Čelsi – Bazel (20.45)

GRUPA F
Olimpik M. – Arsenal (20.45)
Napoli – Borusija D. (20.45)

GRUPA G
Austrija – Porto (20.45)
Atletiko M. – Zenit (20.45)

GRUPA H
Milan – Seltik (20.45)
Barselona – Ajaks (20.45)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter