0
Evrokupovi

Đuričić: Mnogo sam srećan

Objavljeno: 18.09.13 u 09:48

filip-djuricic-slavlje

Samo nekoliko sekundi delilo je Filipa Đuričića od toga da postane prvi strelac u novom izdanju Lige šampiona pošto je pre njega to pošlo „od noge“ fudbaleru Bajerna Davidu Alabi, ali daleko od toga da je to pokvarilo raspoloženje reprezentativcu Srbije koji je dao veliki doprinos pobedi Benfike nad Anderlehtom.

„Fenomenalan je osećaj postići gol na prvoj utakmici u Ligi šampiona i mnogo sam srećan zbog toga. Nije istina da sam nezadovoljan minutažom, trener je taj koji odlučuje, a ja sam tu da slušam“ – rekao je Filip Đuričić posle sinoćnjeg meča.

Trener Žorž Žesuš je ipak imao nešto drugačiju priču.

„Filip je želeo da igra više i kada je dobio priliku odigrao je odlično. Bio je ovo pravi trenutak da ga ubacimo u igru. Nije dobio priliku da zaigra protiv Pasoš Fereire, ali sam ga video u timu za Anderleht. Odlični su bili i Matić i Fejsa koji su bili neprelazni na sredini terena“ – kazao je Žesuš.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter