0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Navijači protiv Kežmana

Objavljeno: 15.09.13 u 09:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tek oko dva meseca Mateja Kežmana nalazi se u rukovodstvu Fudbalskog kluba Vojvodina, a najvatreniji navijači Novosađana su mu okrenuli leđa. Solidne evropske partije ekipe sa Karađorđa nisu obravdanje za relativno „spor“ start „Lala“ u prenstvu.

Takva Vojvodina nije po ukusu „Firme“ i oni su kao glavnog krivca označili Mateju Kežmana.

„Kežmane dosta si grobario našu Vojvodinu“ stajalo je na transparentu tokom utakmice protiv Novog Pazara, a sve to bilo je praćeno skandiranjem „Kežmane odlazi“.

Čini se da Vojvodinu tresu znatno ozbiljniji probelmi od rezultatskih, pošto treba imati u vidu da je i Đorđe Jokić nekada standardni štoper još na početku priprema udaljen bez obrazloženja iz prvog tima, da bi potom ovaj fudbaler „presavio tabak“ i pravdu potražio bred Arbitražnom komisijom.

Za sada nema informacija da li i koliko kasne plate igračima i zaposlenima u Vojvodini, ali indikativna je izjava trenere Marka Nikolića posle meča sa Novim Pazarom kada je rekao da „nikada neće napustiti brod koji tone“.

Nikolić nije potom objasnio šta zapravo misli, ali je sasvim jasno da sutuacija u Vojvodini nije na nivou na kome je bila za vreme pokojnog Ratka Butorovića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter