0
Evrokupovi

Bajern i Siti demonstrirali silu (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.13 u 22:35

mario mandžukic

Odigrana su prva dva meča u grupi D Lige šampiona, a kao što je velika većina ljubitelja fudbala i očekivala pobede su upisali Mančester Siti i minhenski Bajern.

Branilac trofeja Bajern je dočekao CSKA i već na startu poveo golom Davida Alabe, a to je bio prvi gol u novoj sezoni Lige šampiona. Bavarci su dominirali na ovom meču, Mario Mandžukić se ispromašivao, ali je ipak uspeo da postigne gol – Roben je idealno centrirao u 41. minutu, a Hrvat je glavom zatresao mrežu. U nastavku meča upisao se i Arjen Roben i to posle asistencije Davida Alabe. Holanđaninu je ovo bio četvrti uzasopni gol na mečevima Lige šampiona za Bajern, čime se izjednačio sa Miroslavom Kloseom.

Zoran Tošić je ušao u drugom poluvremenu.

Mančester Siti želi da se konačno plasira u nokaut fazu, a konačno su dobro i započeli grupnu fazu. Plzen je stradao i to za samo 13 minuta u drugom poluvremenu. Građani su u prvom delu meča imali šanse preko Džeka i Aguera, ali golova nije bilo. Međutim, Aguero je asistirao Džeku u 49. minutu za 1:0, a pet minuta kasnije najlepši gol večeri postiže Jaja Ture udarcem sa 25 metara. Posao je završio Serhio Aguero u 58. minutu. Pelegrinijev dobar start u LŠ.

U drugom kolu Bajern gostuje Sitiju, a CSKA dočekuje Plzen.

GRUPA D
Bajern – CSKA 3:0 (Alaba 4, Mandžukić 41, Roben 67)
Viktorija P. – Mančester Siti 0:3 (Džeko 49, Jaja Ture 54, Aguero 58)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter