0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanovićevo jednosatno ‘ribanje’

Objavljeno: 16.09.13 u 11:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Umesto treninga oporavka dan nakon odigrane utakmice protiv Donjeg Srema, kao što je to inače praksa, fudbaleri Crvene zvezde su jutros na pomoćnom terenu Marakane slušali „bukvicu“ koju im je očitao vidno ljuti trener Slaviša Stojanović.

Slovenački stručnjak je često podizao glas, dok su domaći igrači ćutke slušali šta priča, Dauda, Onjilo i Arauho su samo cupkali u mestu pošto nisu razumeli šta je šef stručnog štaba govorio, ali im je verovatno i bez prevoda bilo jasno o čemu se radi.

Koliko će prazne priče imati uticaja i svrhe videćemo vrlo brzo, a da li će Stojanović i koliko još dugo biti trener crveno-belih takođe ćemo saznati u kratkom vremenskom periodu pošto je gotovo nemoguće u hodu ispraviti katastrofalne grešeke koje se crno-belima ponavljaju iz meča u meč.

Podsećamo da je Crvena zvezde sa Slovencem prilikom potpisivanja ugovora insistirala na klauzuli da posle svek polusezone može da ga otpusti ukoliko ne bude zadovoljna radom i rezultatima, a da zbog toga ne mora da mu plati obeštećenje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter