2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković u Užicu zaradio i crveni karton

Objavljeno: 15.09.13 u 11:33
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Temperamentni Nikola Ninković nije se proslavio na utakmici u Užicu na kojoj je Partizan savladao Slobodu sa 2:1. Naime, popularni Džigi je u prvom poluvremenu zaradio žuti karton, da bi u pauzi ostao u svlačinici, a na terenu umesto njega bio je kapiten Saša Ilić.

To međutim nije utišalo strasti kod ovog mladog fudbalera, pa je on nakon meča dobio i crveni karton zbog toga što se na putu ka tunelu raspravljao sa glavnim sudijom Miloradom Mažićem.

Koliku će kaznu Disciplinska komisija odrediti Ninkoviću ostaje da se vidi, ali za sada je sigurno da on neće moći da bude u konkurenciji za tim crno – belih za meč sa OFK Beogradom u narednom kolu Jelen Superlige.

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

  1. Prodati ga cim se prva prilika ukaze, ne moze od njega biti nikada nikakav fudbaler ! Naduvenko, misli da je Bog a u stvari ne vredi pet para, sve sto uradi, jednim gestom upropasti. Bolji je Brasanac od njega i kao covek i kao igrac, neznam sta Rasovic gleda?

    0
    0
    Odgovori
  2. Prodati ga cim se prva prilika ukaze, ne moze od njega biti nikada nikakav fudbaler ! Naduvenko, misli da je Bog a u stvari ne vredi pet para, sve sto uradi, jednim gestom upropasti. Bolji je Brasanac od njega i kao covek i kao igrac, neznam sta Rasovic gleda?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter