0
Evropske lige

Prva dva gola Mitrovića u dresu Anderlehta (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 20:17

mitrovic-luka-anderleht

U prethodnom kolu Aleksandar Mitrović nije uspeo da se upiše u listu strelaca u dresu Anderlehta, ali je dva puta asistirao saigračima, međutim u 7. kolu šampionata Belgije u duelu sa Mehelenom bivši prvotimac Partizana dva puta je zatresao mrežu protivnika.

Mladi centarfor je već u 2. minutu otključao bravu gostiju, da bi u 38. povisio na 3:0, pošto se u međuvremenu u listu strelaca upisao i Saša Klještan. Zanimljivo je da je Mitroviću kod oba gola asistirao Suarez koji je u 41. minutu podigao na velikih 4:0, dok je Ačempong stavio tačku na ovaj meč u 89. minutu.

Trener Anderlehta izveo je Mitrovića iz igre u 71. minutu,a publika je iskoristila priliku da gromoglasnim aplauzom isprati svog ljubimca. Do 65. minuta u igri je bio i Luka Milivojević koji je takođe odigrao vrlo dobar meč pokupivši gotovo sve lopte na sredini terena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter