0
Evropske lige

Mrdaković nastavio golgetersku seriju (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 23:17

miljan-mrdakovic-veria

Fudbaleri Verije poraženi su od PAOK-a na svom terenu sa 2:1 u četvrtom kolu grčkog šampionata, a strelac na toj utakmici za domaći tim bio je Miljan Mrdaković.

Za Veriju je to prvi poraz ove sezone, i to na drugoj utakmici po odlasku Gorana ‘Plavog’ Stevanovića, koji je pre nešto više od dve nedelje napustio klub nezadovoljan time što je uprava bez njegovog znanja dovela nekolicinu igrača.

Mrdakoviću je to četvrti gol ove sezone u isto toliko mečeva. Dva gola postigao je u prvog kolu u sjajnom preokretu protiv Platanijasa, dok je treći postigao na duelu protiv OFI-ja.

PAOK je poveo preko Miguela Vitora u 18. minutu, da bi vođstvo gostiju duplirao Štoh u 66. minutu. Mrdaković je golom u 83. minutu uspeo da ublaži poraz svog tima i tako je postavio konačan rezultat.

Posle nekompletnog četvrtog kola, Verija drži peto mesto na tabeli sa pet bodova, dok je PAOK na prvoj poziciji sa devet bodova. Isto toliko ima i Olimpijakos, ali i utakmicu manje.

U okviru petog kola, Verija sledeće nedelje gostuje Pantrakikosu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter