0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Milosavljević: Čeka nas teška sezona

Objavljeno: 14.09.13 u 16:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši Partizana u nedelju 15. septembra putuju u Španiju, gde ih očekuje turnir „Kosta del Sol“ i još četiri kontrolne utakmice sa evropskim rivalima. Povodom odlaska tima na turneju i dosadašnjeg toka priprema šampiona održana je i konferencija za medija na kojoj se  novinarima pored trenera Duška Vujoševića obratio i kapiten kluba iz Humske Dragan Milosavljević.

„Dobro smo odradili taj prvi deo priprema, odigrali i nekoliko prijateljskih utakmica. Isuviše je rano da se sada priča o igri i formi, koja bi postepeno trebala da se diže. U Španiji nas očekuje jedan jako težak turnir, imaćemo prilike da odmerimo snage i sa jakim timovima, neki su i evroligaši. Kroz te utakmice ćemo moći da vidimo gde smo trenutno, mada je činjenica da nam i dalje nedostaje nekoliko važnih igrača, što zbog reprezentacije, što zbog povreda. Čeka nas teška sezona, mlad smo tim i biće potrebno dosta strpljenja“ – istakao je bek šampiona iz Humske Milosavljević.

U Španiju putuje 12 igrača: Mihajlo Andrić, Nemanja Bezbradica, Boris Dalo, Terens Kinsi, Nikola Malešević, Dragan Milosavljević, Nikola Milutinov, Dejan Musli, Đoko Šalić, Leo Vesterman, Strahinja Mićović i Miloš Milisavljević.

Raspored turnira i pripremnih utakmica u Malagi:

16. septembra – Partizan – Kahasol
17. septembra – Mursija
19. septembra – Real Madrid (turnir “Kosta del Sol”)
20. septembra – Unikaha (turinir “Kosta del Sol”)
23. septembra – Lokomotiva Kubanj
24. septembra – Gran Kanarija

Svi mečevi su zakazani od 20,30časova.

Crno-beli se u Beograd vraćaju 25. septembra. Prva zvanična utakmica u sezoni je 5. oktobra, kada Partizan u hali Pionir dočekuje Igokeu.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter