0
Evropske lige

Kanonada ‘milionera’ protiv Hamburgera (VIDEO)

Objavljeno: 14.09.13 u 20:55

aubamejang-borusija

Odlične partije na početku šampionata dortmundska Borusija nastavila je i u 5. kolu šampionata pošto je pred svojim navijačima napunila mrežu gostiju iz Hamburga savladavši ih sa čak 6:2 (2:1).

Borusija je do početne prednosti došla preko Aubemejanga u 19. minutu, da bi Mhitarjan samo tri minuta kasnije podigao na 2:0. Međutim, kada su gosti preko Lama u 27. i Vestermana u 49. minutu došli do izjednačenja činilo se da ćemo gledati daleko neizvesniji meč.

Da tako ne bude pobrinuli su se Aubamejang svojim drugim pogotkom u 65. minutu, Levandovski golovima u 73 i 81. minutu i Rojs koji je dao peti pogodak za klub iz Dortmunda.

Nešto više od sat vremena na terenu je proveo Neven Subotić u dresu Borusije, dok na drugoj strani nije bilo u protokolu Slobodana Rajkovića i Gojka Kačara.

Borusija nakon pet kola ima maksimalan učinak od 15 bodova i na vrhu je tabele, dok HSV ima samo četiri poena i nalazi se na 15 mestu na tabeli.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter