0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DK: Dublovi za meč loptu (16.00h)

Objavljeno: 14.09.13 u 10:37
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Teniseri Srbije i Kanade nastavljaju borbu za plasman u finale Dejvis Kupa. Posle prvog dana rezultat je 1:1, pa je na red došao duel dublova.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković doveo je Srbiju u vođstvo pobedom nad Vasekom Pospišilom bez izgubljenog seta. Izjednačenje Kanađanima doneo je njihov najbolji teniser Miloš Raonič posle velike borbe sa Jankom Tipsarevićem.

Sledi duel dublova u kome će se suočiti stari znanci, Nenad Zimonjić i Danijel Nestor. Dugogodišnji saigrači će pokušati u međusobnom duelu da donesu vođstvo svojim ekipama. Dosta toga zavisiće i od njihovih partnera.

Uz Zimonjića bi trebalo očekivati Iliju Bozoljca koji je odigrao možda i najbolji meč u karijeri protiv najboljeg dubla na svetu braće Brajan u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis Kupa kada smo igrali protiv SAD, dok će uz Nestora najverovatnije biti Vasek Pospišil.

Meč dublova Srbije i Kanade na programu je od 16 časova u Kombank areni.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter