0
Domaći fudbal

Pedeset najbržih i najspretnijih dobilo Zvezdine dresove

Objavljeno: 12.09.13 u 13:55

zvezda-dresovi-nagrade

Još jedan spektakl u režiji navijača Crvene zvezde. Više od 300 Zvezdaša u ranim jutarnjim časovima „okupiralo“ je prodavnicu sportskog brenda „Puma“ u Delta sitiju gde je ujedno bio i start akcije „Osvoji Marakana dres“ koja je organizovana u okviru obeležavanja pola veka od izgradnje Marakane.

Nakon prvog pečata koji su svi učesnici dobili krenula je „Trka Delija“ po gradu kroz još tri prolazne stanice na kojima je bilo potrebno sakupiti još isto toliko pečata…

Konačno, cilj i poslednja stanica su bili u Red Star Shop-u na najvećem srpskom stadionu, gde je 50 najspretnijih dobilo uputstvo gde ih čeka poklon. Najbrži je bio momak u plavoj majici, koji se u svlačionici prvog tima pojavio nakon 30-ak minuta od starta akcije.

Dočekali su ga kapiten Nenad Milijaš i golman Boban Bajković.

„Već si stig’o? E vala, svaka ti čast. Biraj dres. Ja da mogu tri bi’ ti dao“ – rekao je Bajko navijaču koji je iscrpljen od jurnjave jedva dolazio do daha.

„Hvala puno, ove godine uzimamo titulu“ – rekao je samouvereno pozdravljajući se sa Nenadom Milijašem koji mu je uručio dres.

Slično je bilo na još četiri lokacije naše Marakane. U Medija centru deset dresova podelio je su Abiola Dauda. Miloš Ninković i Nikola Mijailović bili su stacionirani u VIP galeriji, Filip Kasalica u Muzeju i Vukan Savićević na zapadnoj tribini.

Po završetku podele dresova iz specijalne garniture, zajedničko slikanje održano je na zapadnoj tribini. A kad su se već našli na tribini, zna se, zapevali su svi zajedno „Još jedna pobeda i titula…“ Svi zajedno zagrljeni u društvu svojih ljubimaca, navijači Crvene zvezde su pokazali, tačnije objasnili po ko zna koji put kako se voli klub.

„A kad će akcija za šorc?“ – raspitivao se pola u šali, pola u zbilji jedan od najmlađih koji je bio u „50 odabranih“.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter