0
Domaći fudbal

Zvezda poklanja najbržima dresove iz posebne kolekcije

Objavljeno: 10.09.13 u 15:41

dres-zvezda

Povodom pola veka od otvaranja „Marakane“, fudbalski klub Crvena zvezda spremio je svojim navijačima brojna iznenađenja.

Prvotimci crveno-belih će sve utakmice tokom meseca septembra igrati u specijalno dizajniranim dresovima koje je „Puma“ izradila povodom 50 godina od izgradnje najvećeg srpskog stadiona. Primerak unikatne kolekcije možete imati i vi, ukoliko budete brzi i spretni.

Uputstvo je veoma jednostavno. Potrebno je da u četvrtak 12. septembra u 11 časova budete u „Puma“ prodavnici u Delta sitiju, gde ćete dobiti prvi pečat na „Zvezdinom pasošu“ koji vas tamo očekuje. Nakon toga potrebno je da isto uradite i u radnji „N sporta“ koja se nalazi u Tržnom centru „Ušće“, zatim u Red Star Shop-u u Ulici Kralja Milana, i konačno, poslednje čekiranje očekuje vas na Marakani, takođe u Red Star Shop-u. Prvih, odnosno najbržih 50 na poklon će dobiti dres iz specijalne, odnosno ograničene kolekcije „Marakana“. Drugih 50 ostvaruje popust od 50% na kupovinu unikatnog dresa.

Pored svega nabrojanog, učesnike ove akcije na stadionu čeka i specijalno iznenađenje u kojem će učestvovati prvotimci našeg kluba.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter