0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Milunović: Navijačima da se odužimo dobrom igrom

Objavljeno: 11.09.13 u 12:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde Luka Milunović zadovoljan je učinkom koji je imao u dresu mlade reprezentacije Srbije za koju je bio dvostruki strelac na meču sa Kiprom.

„Svakom napadaču je važno da trese mreže, to nam je u opisu posla. Zadovoljan sam partijom protiv Kiprana, namestilo se tako da odlučim utakmicu, međutim nikada ne izdvajam pojedinačan učinak, jer u fudbalu i zasluge i kritike se dele podjednako na čitavu ekipu. Trener Stojanović mi je čestitao nakon meča i verujem da ću ubuduće nastaviti da tresem mreže i u Zvezdinom dresu“ kaže mladi reprezentativac.

Iako se kod šefa stručno štaba crveno – belih Slaviše Stojanovića još uvek nije ustalio u prvoj postavi Milunović redovno dobija šansu u drugom poluvremenu. Nema sumnje da će mladi fudbaler dati sve od sebe i na utakmici sa Donjim Sremom kada će crveno – beli pokušati da stignu do četvrte uzastopne pobede.

„Uhvatili smo pre reprezentativne pauze dobar zalet i očekujem da nastavimo u istom stilu. Ne smemo da se opuštamo nakon nekoliko dobrih rezultata, već da zapnemo još više. Šampionat je dug i svaki bod na kraju sezone može da odluči. Kvalitet posedujemo sigurno, i uz maksimalno zalaganje i koncentraciju smatram da smo favoriti u svakom susretu, posebno u onima koje igramo na našem stadionu“ ne ostavlja dilemu Milunović.

Već protiv Donjeg Srema biće prilike i za dobro raspoloženje jer Marakana slavi veliki jubilej.

„Velika mi je čast i veoma sam ponosan što ću biti deo proslave pola veka od otvaranja našeg stadiona. Ne sumnjam da će Delije prirediti pravi spektakl, a na nama igračima je da im se na terenu odužimo dobrom igrom i osvajanjem nova tri boda“ zaključio je Luka Milunović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter