in , ,

Đurđić: Povratak na teren u februaru

djdj

Srpski fudbaler Nikola Đurđić trenutno se nalazi u Ukrajini na rehabilitaciji posle teške povrede koju je doživeo pre skoro mesec dana na meču svog Grojter Firta i Kajzerslauterna. Đurđić je pokidao prednji ukršteni ligament, što znači da se na teren neće vratiti pre februara i drugog dela sezone u Cvajti.

Za sada sve ide kao što je planirano. Ovaj period je malo dosadan, ali jako bitan. Trudim se da što pre u potpunosti ispravim i savijem koleno – rekao je Đurđić i dodao zašto se baš odlučio da ode u Ukrajinu na oporavak – U Ukrajini sam, zato što sam hteo da idem kod najboljeg, a Andreja Milutinović to sigurno jeste što se tiče oporavka. Neki bi rekli da je on Mesi u svom poslu. Ovde imam sve uslove koji su mi potrebni za sada.

Đurđić naglašava da sluša savete lekara i da neće požurivati sa povratkom, već će se samo potpuno spreman vratiti na teren.

-Moj cilj je da se pre svega spremim za početak drugog dela sezone. Sve ranije od toga bi bio veliki rizik – naglasio je Đurđić.

Grojter Firt je predvođen Đurđićem sjajno ušao u novu sezonu, a njegovi saigrači su bez njega nastavili u istom ritmu i sada drže samo čelo tabele u Cvajti.

-Ekipa je uz mene i imam njihovu podršku. Obećali su mi da će ostati na prvom mestu dok se ne vratim, a da ćemo se onda zajedno vratiti u Bundesligu – zaključio je Đurđić.

hotsport.rs/sem

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pavlović: Kinsi pun pogodak za Partizan

Pantić: Uslovi korektni, smeta nam nastup ljudi iz kluba