0
Evropske lige

Nikola Đurđić: Vratiću se još jači

Objavljeno: 19.08.13 u 11:32

 djurdjic-1358237692

Centarfor Grojter Firta Nikola Đurđić uspešno je operisan posle teške povrede koju je zadobio u meču protiv Kajzerslauterna. Startni napadač Firta je morao u 17. minutu da napusti igru pošto je doživeo povredu prednjeg ukrštenog ligamenta.

U skoku sam bio malo odgurnut i dočekao se celom težinom u nezgodnom položaju. Tu je delimično pukao ligament. Ja sam se, ne znajući to, vratio u igru i kod sledeće promene pravca pokidao ligament u potpunosti. Imao sam ranije sitnih povreda, nikad duže od mesec dana, ovo je ubeljivo najgora stvar koja mi se desila u karijeri“ – detaljno je opisao trenutak povrede Đurđić.

Srpskog reprezentativca operisao je čuveni doktor Benih u Augsburgu, a sam tok hirurškog zahvata prošao je bez komplikacija.

„Operaciju je uradio doktor Benih u Augsburgu. Zadovoljan sam kako je sve proteklo. Sledi mi period rehabilitacije. Idem sada dan po dan, uskoro ću detaljno isplanirati rehabilitaciju i odlučiti sa kim ću raditi“ – ističe sjajni centarfor.

Đurđiću predstoji pauza od nekoliko meseci, a 27-godišnji napadač se nada da će biti spreman za drugi deo sezone u Cvajti.

„Iskreno se nadam da ću biti spreman za drugi deo sezone. Međutim, u ovom trenutku još uvek ne razmišljam toliko unapred“ – tvrdi 27-godišnji napadač

Nikoli Đurđiću je, od trenutka kada je objavljena vest o povredi, stiglo mnogo poruka podrške, a srpski reprezentativac se svima zahvalio i poručio da se na teren vraća još jači.

„Zahvalio bih se svima na porukama podrške. Većina ljudi koja me zna, zna da sam psihološki jaka osoba i da se vraćam još jači“ – zaključio je Đurđić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter