0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninković: Očekujem pobedu protiv Hrvatske (VIDEO)

Objavljeno: 06.09.13 u 09:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Miloš Ninković na mini pripremama na Tari trenira kao omladinac i hvali odluku stručnog štaba da se na nekoliko dana „pobegne“ iz Beograda.

„Mislim da je odlično što smo otišli iz Beograda. Na Tari zaista imamo odlične uslove. Mislim pre svega na teren koji je u odličnom stanju, a i hotel „Omorika“ je zaista idealan za pripremu sportista. Ovo nam je trebalo i kako bi se što bolje uigrali i upoznali, a i kako bismo podigli nivo fizičke spreme, jer jasno je da u tom delu imamo problema“ – kaže Ninković.

Crveno-beli tokom pet dana boravka na Tari treniraju u dva termina, ujutru od 9,30 i popodne od 17,30. Između je smešten rad u teretani pod nadzorom Bate Radulovića, a Ninković ne krije da razmišlja samo o radu.

„Propustio sam zimske pripreme zbog prelaska u Evijan, letos sam kasno stigao na Marakanu i zaista mi znači da makar nekoliko dana radim žestoko. To ću i učiniti, potrebno mi je. Motiv mi je zaista ogroman, kao i ostatku tima, znamo naš cilj ove sezone i moramo za njega da ‘poginemo'“ – jasan je majstor fudbala, Miloš Ninković.

Uigravanje i upoznavanje je još jedan deo na kojem mora da se radi.

„Skupljali smo se do pre neki dan. Sada smo kompletni, mada nam nedostaju reprezentativci, ali ova grupa mora da odradi maksimalno ovu pauzu jer nam je zaista dobrodošla pred nastavak prvenstva.“

Daleko od Beograda ali blizu televizora. Tako izgleda sportski i fudbalski raspored crveno-belih. Utakmica sa Hrvatskom će se gledati u holu hotela „Omorika“.

„Očekujem pobedu. Biće mnogo teško ali ja sam optimista i mislim da ćemo pokazati kvalitet. Svi ćemo biti uz reprezentaciju, bodrićemo ih kao što bodrimo košarkaše na Evropskom prvenstvu“ – kroz osmeh zaključuje Ninković.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter