0
Fudbal

Hrvati u opuštajućoj šetnji Ušćem

Objavljeno: 06.09.13 u 15:07

hrvati-usce

Fudbalski reprezentativci Hrvatske iskoristili su priliku da tokom slobodnog vremena uoči večerašnje utakmice protiv Srbije u ranim popodnevnim časovima prošetaju Ušćem, ali je tom prilikom većina njih odbila da da izjave novinarima.

Nakon 15-minutne šetnje u pratnji srpske policije „vaterni“ su se vratili u autobus i u konvoju vozila praćenih organima bezbednosti vratili su se u hotel „Hajat“ u kom su stacionirani.

Jedan od retkih koji je bio raspoložen za priču bio je napadač Mario Mandžukić, koji je najavio da će Hrvatska jurišati na pobedu.

„Hrvatska uvek ide na tri boda. Očekuju me teški dueli sa Subotićem, odlično se poznajemo iz Bundeslige, borili smo se i u finalu Lige šampiona. Očekujem neizvestan i tvrd meč, ali se nadam pobedi“ – izjavio je Mandžukić za Tanjug.

Ranije tokom dana hrvatski novinari su već došli do saznanja koji sastav bi Igor Štimac mogao da izvede na teren Marakane, a o tome nešto više možete da pročitate ovde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter