0
Fudbal

Nikome nije jasno zbog čega je Real prodao Ezila

Objavljeno: 04.09.13 u 17:06

joahim-lev

U red onih koji su se u prethodna dva dana išćuđavali potezu madridskog Reala koji je u samoj zavšnici prelaznog roka u ponedeljak uveče prodao Mesuta Ezila Arsenalu stao je i selektor reprezentacije Nemačke Joahim Lev.

„Nije mi jasno zbog čega je Real prodao jednog od najboljih igrača. Čuo sam da su zbog toga već protestvovali Kristijano Ronaldo i Sami Kedira. On je odličan fudbaler kojeg svaki trener može samo da poželi u timu“ – rekao je Lev, sa čijim rečima se složio i prvotimac Bajerna Tomas Miler.

Protest protiv prodaje Ezila poveli su navijači Reala koji su u ponedeljak u ranim popodnevnim časovima na promociji Gereta Bejla zahtevali od uprave kluba da ne prodaje Nemca, ali fudbal je sve manje sport, a sve više biznis i „kraljevski klub“ je morao da pronađe način da pokrije troškove koje su imali prilikom kupovine Velšanina.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter