0
Fudbal

Bejl predstavljen u Madridu (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.13 u 12:34

bejl-predstavljanje

Na našem sajtu možete da pratite uživo predstavljanje novog fudbalera madridskog Reala Gereta Bejla ujedno i novog rekordera u visini transfera pošto je „kraljevski klub“ za njegovui slobodu Totenhemu platio neverovatnih 99 miliona evra s tim da će Velšanin u svom novom klubu imati platu od 10 miliona evra.

Bejl je već obavio lekarske preglede i očekuje se da u 13 časova izađe pred navijače koji su od ranog jutra formirali redove ispred stadiona Santjago Bernabeu kako bi pozdravili svog novog miljenika.

Negde oko 13 časova pred 20.000 navijača Velšanin je izašao na teren stadiona kluba za koji će nastupati u narednih pet godina, a prisutnima se obratio sa nekoliko rečenica na španskom jeziku. Pristalice Reala iskoristile su priliku da poruče upravi da ni po koju cenu ne prodaju Mesuta Ezila, ali će Nemac bez obzira na to tokom dana najverovatnije postati novi član Arsenala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter