0
Ostali sportovi

Sportsko društvo spasilo rukometni klub

Objavljeno: 03.09.13 u 10:51

perun

Svetlo na kraju tunela. Tako se najkraće može opisati situacija nakon sastanka rukovodstva Rukometnog kluba Crvena zvezda sa Sportskim društvom.

Kako sada stvari stoje SD Crvena zvezda biće garant rukometašima koji će tako moći da započnu novu sezonu u Superligi, tako je dogovoreno na jučerašnjem sastanku Radne grupe na Marakani (Boričić, Todorov, Peruničić).

Tokom celog leta vladala je potpuna neizvesnot da li će crveno – beli pronaći materijalna sredstva da isplate dugovanja igračima i dobiju licencu za takmičenje, zbog duga koji iznosi oko 90.000 evra..

Toliko treba da se isplati desetorici koji su dobili sporove a to su Trivundža, Ristić, Pešić, Perović, Stevanović, te Nadoveza, Radulović, Jokić, Sudžum i Ivančev.

Generalni sekretar Sportskog društva Ivan Todorov je istakao način na koji će se rešiti trenutni problem:

„Pomoći ćemo Rukometnom klubu da se licencira tako što ćemo ga podržati finansijski. Sve obaveze koje MRK ima na današnji dan preuzelo je Sportsko društvo. Rešićemo dug, a u kom roku, to ćemo se dogovoriti sa Rukometnim savezom Srbije.“ rekao je Todorov.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter