0
Ostali sportovi

Gasi se Zvezda?

Objavljeno: 01.09.13 u 08:46

perun

Teška finansijska situacija izgleda da će odneti prvu veliku žrtvu u porodici Crvene zvezde. Naime, pre pisanju dnevnog lista Sport, Rukometni klub Crvena zvezda nalazi se pred gašenjem.

Uprkos naporima Nenad Peruničića da stabilizuje finansijsku situaciju u klubu i obezbedi dozzvolu za tamičenje u Superligi, do toga nažalost nije došlo.

Takođe ikao je obećeavan pomoć je izostala od Sportskog društva, donatora i sponzora, a mnogi koji su pomoć do pre samo nekoliko nedelja obećavali jednostavno se više ne javljaju na telefon.

Prema pisanju istog lista ukoliko se nešto drastično ne poromeni do srede u RK Crvena zvezda planiraju konferenciju za medije na kojoj će bit saopštena ova teška odluka.

Podsećanja radi, Crvena zvezda je prošle sezone imala brojne probleme. Uprkos oduzimanju bodova zbog neizmirenih dugova izabranici Nenada Peruničića su uspeli da izbore opstanak, iako su rezultatski pripadali vrhu superligaškog društva.

Po završetku sezone imali su obećanja da će do starta novog prvenstva sve da dođe na svoje mesto. Međutim, dani su prolazili, a Zvezda je i dalje živela u neizvesnosti. Preživljavala je samo zahvaljujući upornosti Nenada Peruničića i Snežane Tufegdžić, odnosno entuzijazmu igračkog kadra koji je znao mesecima da igra bez dinara.

Sada je svemu došao kraj, ali ne onakav kakav se očekivao, već onaj koji im je nametnut. Voljom drugih. Voljom onih koji nisu imali sluha za nekadašnjeg polufinalistu Kupa kupova i jedinu ekipu koja od početka takmičenja nikada nije ispala iz elite.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter