in , ,

Otkazan UO Partizana

FK-Partizan

Odavno je najavljeno da će danas biti održan sastanak Upravnog odbora Partizana na kome će se raspravljati o prozivkama potpredsednika Mileta Jovičića na račun predsednika Dragana Đurića, eventualnoj smeni trenera Vuka Rašovića i sportskog direktora Alberta Nađa, preranoj eliminaciji iz Evrope…

Sve je to trebalo da budu teme razgovora, ali od toga neće biti ništa. Kako smo uspeli da saznamo u Humskoj, rukovodstvo kluba nema kvorum za današnje zasedanje i sastanak će biti prolongiran do sledeće nedelje, kad se pojedinci vrate s odmora.

Međutim, iako je smena Vuka Rašovića bila već viđena stvar, sada se čini da se situacija malo promenila. Pred nama je dvonedeljna pauza u prvenstvu zbog obaveza reprezentacije i ukoliko iko razmišlja o smeni trenera, to bi trebalo da se obavi što pre, kako bi taj neko novi, imao što više vremena da radi s ekipom.

Ukoliko je zaista istina da će se UO sastati naredne nedelje, to znači da bi Rašovićev naslednik imao svega pet dana da se upozna s igračkim kadrom i unese neke svoje novine pred gostovanje Slobodi u Užicu, tako da, ukoliko se logično razmišlja, Rašović za sada ne treba da brine za svoju poziciju.

S druge strane, problem može da mu predstavlja činjenica da već dugo potezei koje vuku rukovodioci srpskog šampiona nemaju nikakve veze s logikom.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Markez bio pod znakom pitanja za VN Britanije

Udovičić i zvanično ministar