0
Fudbal

Real sada želi i Suareza

Objavljeno: 02.09.13 u 16:56

luis-suarez-crno

Dolazak i zvanično predstavljanje Gereta Bejla u madridskom Realu očigledno nisu označili kraj prelaznog roka za ovaj klub pošto se prema navodima britanskih medija na meti „kraljevskog kluba“ nalazi i Luis Suarez za kojeg bi tokom popodneva u Liverpul trebalo da stigne ponuda od 45 miliona funti.

U ceo transfer bi mogli da budu uključeni Anhel di Marija ili Karim Benzema s tim da bi u tom slučaju Liverpul dobio nešto manje gotovog novca ukoliko je uopšte raspoložen za realizaciju ovog transfera.

Tokom leta je bilo jasno da „crveni“ ne žele da puste Urugvajca u drugi klub, pre svega u Arsenal koji je bio najzainteresovaniji, ali nakon što je ekipa bez Suareza u timu ostvarila jedan od boljih ligaških startova u istoriji kluba možda se nešto i promenilo po tom pitanju. U svakom slučaju saznaćemo do kraja današnjeg dana kada i pada zavesa na prelazni rok za sve igrače koji su pod ugovorom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter