0
Domaći fudbal

Ninković na meču sa Radom

Ninković: Ne razumem neke ljude sa istoka i zapada

Objavljeno: 02.09.13 u 22:09
Ninković na meču sa Radom
Ninković na meču sa Radom

Nikoli Ninkoviću užasno je teško palo što je zamenjen na utakmici sa Radom, a još teže od toga mu je pala činjenica da mu deo navijača Paritzana nikako nije bio naklonjen pa je na tom meč zaradio pristojne zvižduke.

Mladi fudbaler nije uspeo da izdrži pritisak, proradile su emocije, poa su se na njegovom licu pojavile i suze. Ninković ipak smatra da publika prema njemu nije bila korektna.

„Pitam ih šta sam to loše uradio na toj utakmici? Da li sam dobio crveni karton, da li sam se tukao sa protivničkim igračima, svađao sa sudijom, promašio tri penala ili nisam iskoristio 10 zicera? Da li sam se možda vukao po terenu i odbijao da bilo kome dam loptu? Ništa od toga nisam uradio. I zato sam bio onako besan, tužan i razočaran kada sam izašao sa terena. Mogu da mi zvižde i najgore vređaju kada igram loše ili napravim neku glupost, a prestao sam da pravim incidente. Ali nemaju pravo da mi zvižde kada ne postoji nijedan razlog za to. Da li su možda ljuti zbog eliminacije od Tuna? Moguće je i to, ali zar sam samo ja kriv za to? Jednostavno, ne mogu da razumem neke ljude sa istoka i zapada. Ostalima se od srca zahvaljujem na podršci“. rekao je Ninković.

Popularni Džigi svestan je kakav će odjek imati njegove reči, ali zna šta mu je činiti.

„Svestan sam da će me deo navijača tek sada uzeti na zub i verovatno mi na svakoj sledećoj utakmici još više zviždati, ali ne govorim ovo da bih se sa bilo kim svađao i ispravljao krive drine. Naprotiv, tek sad ću još više da kidam i trudim se da ih sledeći put nateram da mi aplaudiraju. To je jedino što mogu i želim“.

hotsport.rs/mozzartsport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter