0
Domaći fudbal

Foto: STARSPORT

Partizan opet lider, Čuka i Voša bez golova

Objavljeno: 01.09.13 u 19:01
Foto: STARSPORT
Foto: STARSPORT

Odigrana su poslednja dva meča 4. kola Jelen Superlige, Partizan je savladao Rad sa 3:1, a Čukarički i Vojvodina su derbiju remizirali 0:0.

Partizan je poveo protiv Rada u 11. minutu kada je Ninković proigrao Andriju Živkovića na desnoj strani koji je odličnim centaršutem uposlio Fofanu za vođstvo. Odličan udarac glavom centarfora Partizana i prvi gol u crno-belom dresu.

Rad je uspeo da dođe do izjednačenja u 53. minutu golom Rodića, koji je majstorski savladao nemoćnog Stojkovića, a Radu se isplatila otvorenija igra u nastavku. Međutim nisu crno-beli dozvolili iznenađenje, vratili su vođstvo već u 60. minutu drugim golom u sezoni mladog Andrije Živokovića, a u 73. Saša Ilić, koji je ušao sa klupe, postavlja konačan rezultat 3:1.

Sa ovog meča sigurno će se pamtiti i ružžno ponašanje Nikole Ninkovića koji je prilikom izlaska iz igre izviždana, a zatim je opsovao navijače. A pamtiće se i greška sudije Grujića, koji nije isključio Volkova u 84. minutu nakon što je kao poslednji igrač odbrane povukao sa leđa Rodića. Nije čak svirao ni faul. Pamtiće se i promašaj Vitasa sa dva metra, kada je mogao da smanji na 3:2.

Navijači Partizana su večeras skandirali protiv uprave i predsednika Dragana Đurića, ali to nije imalo obrise masovnih protesta kao što se najavljivalo uoči meča. Mada, su po okončanju meča navijači s sve tri tribine na kojoj su bili smešteni navijači crno-belih skandirali: „Uprava napolje“.

U drugom meču koji je odigran u ovom terminu Čukarički i Vojvodina su odigrali meč bez golova, pa je klub sa Banovog brda prepustio liderski poziciju PArtizanu koji ima bolju gol razliku i od njih i od Radničkog iz niša.

hotsport.rs

TOK MEČEVA:

Završeni su susreti u Beogradu, PArtizan je pobedio sa 3:1, a Čukarički i Vojvodina su remizirali bez golova.

90′ Stojković dobija žuti karton zbog odugovlačenja.

84′ Volkov je morao da dobije crveni karton, oborio je Rodića kao poslednji igrač odbrane ali nije bilo ni prekršaja…

77′ Neverovatan promašaj Vitasa, koji je sa dva metra prebacio gol.

74′ GOOOOL! Saša Ilić je postigao pogodak sa ivice kaznenog prostora odličnim udarcem.

70′ Najzanimljivije sa meča je slučaj ninković sada, koji sedi na klupi sa dresom preko glave i plače…

66′ Umesto Ninkovića u igri je Kojić. Zvižduci za Ninkovića sa tribina… A na sve to mladi fudbaler Partizana je šutnuo flašicu i opsovao navijače…

60′ GOOOOL! Andrija Živković postiže svoj drugi gol na drugom prvenstvenom meču u dresu Partizana. Odličan centaršut Volkova, Živković je bio na drugoj stativi i zatresao mrežu.

53′ GOOOOL! Rad je izjednačio na 1:1, sjajan gol Rodića, kome je posle jednog prekida sela lopta na poluvolej i on je zatresao mrežu.

46′ Ušao je Saša Ilić, a odmah i šansa za Partizan, umalo autogol.

45′ Završena su prva poluvremena na mečevima JSL, Partizan golom Fofane vodi sa 1:0 protiv Rada, a Čukarički i Vojvodina igraju meč bez golova.

39′ I dalje bez nekih većih prilika za Partizan i Rad, s tim da građevinari pokušavaju da ugroze Stojkovića više nego na početku meča. Za sada bez rezultata.

24′ Šansa za Malbašića, ali još jednom slab udarac posle pasa Volkova.

20′ Bez golova na Banovom brdu, a u Humskoj mirno posle gola Fofane…

11′ GOOOOL! Partizan vodi sa 1:0, brži napad crno-belih i gol Fofane. Ninković je izbacio Andriju Živkovića koji je odlično centrirao i Partizan stiže do vođstva.

5′ Bez većih uzbuđenja na startu meča, najzanimljivije je na tribinama gde navijači izražavaju svoje nezadovoljstvo…

1′ Odmah se čuje sa tribina stadionu u Humskoj „uprava napolje“…

Pratićemo uživo dva meča Jelen Superlige Srbije, šampion Partizan dočekuje Rad, dok lider šampionata Čukarički dočekuje Vojvodinu.

Partizan: Stojković, M. Živković, Volkov, Stanković, Obradović, Đemba Đemba, Ninković, Jojić, A. Živković, Malbašić, Fofana.

Rad: Kljajić, Vitas, Antić, Ćirković, Luković, Pavlović, Gnjatić, Mihajlović, Raspopović, Milošević, Rodić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter