0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Spisak selektora: Miha definitivno vratio Matića (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.13 u 12:20
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović objavio je danas spisak igrača za utakmice sa Hrvatskom i Velsom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Brazilu, na kome se nalaze povratnici u nacionalni tim Nemanja Matić iz Benfike i Nikola Maksimović iz Torina.

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman, Branimir Aleksić.

Odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Neven Subotić, Milan Biševac, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović, Matija Nastasić, Nikola Maksimović.

Sredina terena: Ivan Radovanović, Ljubomir Fejsa, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić, Nemanja Matić i Dušan Basta.

Napad: Filip Đuričić, Dušan Tadić, Lazar Marković, Zoran Tošić, Miralem Sulejmani, Aleksandar Mitrović i Filip Đorđević.

Reprezentacija Srbije protiv Hrvatske igra 6. septembra u Beogradu, a četiri dana kasnije gostovaće Velsu u Kardifu.

Posle sedam odigranih kola Belgija je prva na tabeli Grupe A sa 19 bodova, sledi Hrvatska sa 16, Srbija ima sedam, Vels šest, ali i utakmicu manje, dok su na poslednjem mestu Škotska (5) i Makedonija sa četiri boda.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter