0
Fudbal

Četvrti gol Komazeca u tri duela (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.13 u 00:04

komazec-sarajevo 

Srpski internacionalac Nikola Komazec za samo tri nedelje osvojio je srca „Horde zla“ pošto su najvatreniji navijači Sarajeva imali prilike da do sada vide četiri njegova pogotka na samo tri utakmice uz osvojenih devet bodova.

Novi gol Komazec je postigao u 6. kolu Premijer lige BiH na gostovanju Olimpiku u pobedi od 2:0. Sarajevo je tokom čitavog susreta dominiralo a Komazec je već u 17. minutu iskoristio loše postavljanje domaće odbrane za dovođenje svog tima do vođstva. Imao je Komazec još nekoliko lepih prilika za postizanja pogodaka, ali do kraja duela nije imao ni sreće. Konačan rezultat postavio je Huseinbašić u 89. minutu utakmice.

Sarajevo je ponajviše zahvaljujući Komazecu na prvom mestu sa 13 bodova, odnosno četiri ostvarene pobede. Pobednički niz od tri uzastupna trijumfa Sarajevo je i započelo kada je Komazec debitovao 17. avgusta na gostovanju Leotaru (1:2), a nastavljen je 24. avgusta protiv Čelika (3:0) kada je postigao dva pogotka.

Sarajevo 14. septembra u 7. kolu dočekuje Mladost Veliku Obarsku u meču u kojem je aposlutni favorit jer gosti na poslednjih pet mečeva nisu osetili slast pobede.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter