0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vešović u ‘klubu 100’ (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.13 u 23:28
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore, Marko Vešović, na utakmici protiv Radničkog u Kragujevcu odigrao je jubilarnu stotu utakmicu u crveno-belom dresu.

Mladi Podgoričanin od trenutka kada je u junu 2010. stigao na Marakanu, pokazuje veliki profesionalizam i želju, veliki je radnik na terenu i svi treneri, počev od Kristića, Prosinečkog, Jankovića, Pinta i trenutno Stojanovića, nikada nisu imali zamerke na njegov profesionalni odnos prema obavezama.

„Velika je čast odigrati 100 utakmica u crveno-belom dresu. Znam da su mnogi veliki igrači koji su nastupali za naš klub zabeležili manje nastupa i zbog toga mi je ovaj jubilej još draži. Ne bih imao ništa protiv da u Crvenoj zvezdi odigram još 100 utakmica, jer ovo mi je četvrta sezona u klubu. Upoznao sam sve i od prvog dana se osećam fenomenalno u najvećem klubu na Balkanu, i Marakaknu doživljavam kao svoju drugu kuću. To kada kažem, zaista tako mislim, nije fraza“ – rekao je Vešović.

Marko se osvrnuo i na pobedu u Kragujevcu kojom su crveno-beli omogućili sebi mirniju pauzu.

„Ovo je bila teška utakmica, ali ostvarili smo veoma važnu pobedu. Ne znam kako je delovalo sa tribina, ali nama igračima teren nije bio idealan. Lopta se teže kretala zbog čega smo u pojedinim trenucima igrali sporije nego što to možemo. Ipak, osvojili smo izuzetno važna tri boda, ušli smo u mini seriju od tri uzastopne pobede koja nam mnogo znači na planu samopouzdanja. Na pauzu odlazimo u dobrom raspoloženju, i jedva čekamo nastavak prvenstva“ – rekao je Vešović koji već sutra putuje za Podgoricu gde će se pridružiti reprezentaciji Crne Gore na pripremama za utakmicu kvalifikacija za svetsko prvenstvo u Brazilu.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter