0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović zadovoljan pobedom, ali ne i igrom (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.13 u 20:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Slaviša Stojanović, bio je zadovoljan ostvarenom pobedom u Kragujevcu. Ipak, svestan je strateg crveno-belih da igra mora biti još bolja.

„Ostvarili smo veoma važnu pobedu i završili ciklus od četiri utakmice, u kojem smo tri puta gostovali. Zadovoljan sam današnjom pobedom, ali ne i igrom jer smo imali dosta problema u kontroli i protoku lopte. Sledi nam dvonedeljna pauza u kojoj ćemo se truditi da ispravimo sve nedostatke, i u nastavak prvenstva uđemo mnogo bolji i spremniji“ – rekao je Stojanović.

S obzirom da sledi pauza u klupskom fudbalu zbog utakmica kvalifikacija za Mondijal 2014. godine trener crveno-belih će iskoristiti priliku da igrače odvede na petodnevne pripreme na Zlatibor. Crvena zvezda će od 4. do 8. septembra boraviti u hotelu „Omorika“ koji ima odlične uslove za pripreme fudbalskih timova.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter