0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Moramo da se vratimo u život (VIDEO)

Objavljeno: 31.08.13 u 14:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon bolnog poraza od Tuna u plej ofu Lige Evrope, fudbaleri Partizana se okreću domaćoj sceni. Sledi utakmica protiv Rada na kojoj će crno-beli pokušati da izleče evropske rane.

„Posle eliminacije od Tuna igračima je jako teško, desile su se neočekivane stvari, ali idemo dalje i moramo da se vratimo u život. Znam da nije prijatno i navijačima, ali nadam se da ćemo pobedom nad Radom ublažiti taj bol“, izjavio je Vuk Rašović na konferenciji za medije.

Trener Partizana očekuje otvorenu utakmicu i naglašava da će njegova ekipa dati maksimum na ovom meču.

„Rad ima potencijal, nije najbolje startovao u prvenstvu, ali siguran sam da će igrati otvoreno i napaadački. Mi se okrećemo prvenstvu i kupu i daćemo maksimum da pobedimo“, rekao je strateg crno-belih.

Rašović će protiv Rada moći da računa na Kojića koji se oporavio od povrede, ali ne i na Marka Šćepovića koji je prema nekim informacijama kažnjen.

„Kojić se oporavio, oseća se bolje i sigurno je da će igrati. Nemam nikakvu informaciju u vezi transfera Šćepovića, ali nije u planu jer je okrenut traženju transfera“, kaže trener Partizana.

Crno-beli još uvek traže pojačanja iako je kraj prelaznog roka jako blizu.

„Đurđević je odličan igrač, ima potencijal i na njemu je da potvrdi kvalitet, videćemo u čijem dresu“, zaključio je Rašović.

Utakmica četvrtog kola Superlige Srbije između Partizana i Rada igra se sutra od 19 sati u Humskoj.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter