1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Nađ: Za nekoliko dana sve ću da kažem

Objavljeno: 31.08.13 u 11:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Poraz Partizana u Švajcarskoj od tuna uzdrmao je temelje beogradskog kluba. Niko nije bio zadovoljan izdanjem izabranika vuka rašovića, a sportski direktor crno-belih Albert Nađ bio je prilično besan.

„Radim posao čistog obraza i mogu svakog da pogledam u oči. Pojedinci u timu Partizana misle da se fudbal igra zbog njih, pa onda i nije čudo što su pauzirali po godinu dana. Širak je bio otrežnjenje, a ovo sve što se posle dešavalo ne mogu da razumem i prihvatim“, izjavio je Nađ, a prenose Novosti.

Neki čelnici Partizana otvoreno su se sukobili i izneli prljav veš u javnost. Očekuje se da se taj trend nastavi, a svoje obraćanje u srpskim medijima najavio je i Albert Nađ.

„Neću sada da pričam o svemu što je vezano za odlaske i dolaske, ali ću za nekoliko dana progovoriti i na tu temu“, obećao je sportski direktor crno-belih.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

1 Komentara

  1. Zato jer je propao posao podzemlju da šutira klince po Evropskim klubovima i sad se taj čopor hijena u nižem redu hirearhije rastrza međusobno. Zašto je nisi otvarao kad je posao još uvek bio u igri. P.z.e jedne, lepo vam kad trpate novac u džep a?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter