0
Domaći fudbal

Krstajić: Očekujem da Đurić i mene okrivi

Objavljeno: 31.08.13 u 08:56

Mladen+Krstajicx

Nakon neupseha Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a potom u plej ofu za Ligu Evrope, predsednik kluba Dragan Đurić uperio je prstom u igrače.

Bivši Sportski direktor crno – belih Mladen Krstajić smatra da se čelni ljudi kluba neće na tome zaustaviti kako bi sačuvali svoje pozicije.

„Bojim se da se Partizan i ovaj put slomio zbog eksperata koji sede u Upravnom odboru. Oni su glavni krivci, za sve što se dešava, a ne Rašović i igrači. Ali, naravno da to sa njihove strane neće biti tako predstavljeno. Okriviće se po ko zna koji put sportski sektor. Očekujem da se i mene sete kao jednog od krivaca. Ali nema veze, izdržaćiu i to. Jer svi su krivi što Partizan posrće, osim jagnjećih brigada u UO.“ rekao je Mladen Krstajić.

Inače, prema nekim još uvek nezvaničnim informacijama, sutra na utakmici 4. kola JSL između Partizana i Rada očekuju se organizovani protesti navijača protiv Uprave crno – belih i predsednika Dragana Đurića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter