3
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Đurić opleo po Partizanu: Mi smo bruka

Objavljeno: 30.08.13 u 15:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Da se Partizan u Švajcarskoj osramotio jeste, ali da u tome ima i debele krivice predsednika Dragana Đurića – ima. Problem je samo u tome što on to ne vidi, niti želi da vidi.

On uporno tvrdi da je u klubu sve ok, da je sportski sektor imao dovoljno novca na raspolaganju, a da su rezultati nikakvi.

– Nalazimo se u jako ružnom trenutku za srpski fudbal, ali prvenstveno za Partizan. Neverovatno je kakvu smo nemoć pokazali u duelu protiv prosečne ekipe Tuna.  To je sramota za klub, a sve to dokazuje da je srpski fudbal doživeo debakl.

Ne slažem se s konstatacijama da razlog leži u činjenici da smo u hodu menjali tim, jer mi na svakoj poziciji, osim na mestu desnog beka imamo dva odlična igrača. Upravo zbog toga, neshvatljivo je da protiv prosečne ekipe mi nemamo ni ideju ni koncepciju.

Bolno je shvatiti da su to naše mogućnosti i da se nalazimo tu gde se nalazimo. Šta je zaista problem moraćete da pitate nekog drugog, jer ja nisam neko ko je kompetentan da priča o tome. Treba naparviti ozbiljnu analizu i sesti s ljudima iz sportskog sektora i nađemo rešenje.

Na konkretno pitanje: „Da li Rašović ostaje trener i da li je istina da je potpredsednik Branko Ružić već zvao Lotara Mateusa“, Đurić je rekao:

– Vukov status je isti kao do sada. Razgovaraćemo i donećemo pravo rešenje. Ne znam da je Ružić zvao Mateusa, a u četvrtak smo se čuli nekoliko puta. Nije on neko ko bi bilo šta radio na svoju ruku. Partizan je ozbiljan klub gde svako ima pravo da predloži šta hoće, a Upravni odbor donosi odluke.

Pre neki dan odlazeći potpredsednik Mile Jovičić je žestoko opleo po Đuriću, ali on ne želi da mu odgovori.

– Mileta neću da komentarišem, jer ćemo to uraditi na Upravnom odboru koji će verovatno biti održan u ponedeljak.

A onda se došlo na pitanje odlaska Marka Petkovića u Crvenu zvezdu, gde je Đurić takođe bio veoma oštar.

– Nije tačno da nije bilo novca za pojačanja, jer to u Partizanu nikada nije problem. Naravno nismo imali 50 miliona, ali za naše okvire sasvim pristojnu sumu. Što se Marka Petkovića tiče, mi smo s klubom i njim potpisali validan ugovor, on je dao pristanak, a ovo je demonstracija sile, otimanje i nepoštovanje – kaže Đurić.

hotsport.rs

0
0

3 Komentara

  1. ..cko jedna!!!! Ne pljuj po klubu! Vi ste neorganizovana banda! Prodali ste sve prodaj i ovo malo sto vredi pa kupi decu iz Backog Jarka i uci ih!!! Da imas obraza ne bi vise bio tu!!! Mars govno budjavo!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram te bilo Smradu jedan ,prodao si sve sto je dobro u Partizanu i samo trpas pare po dzepovima i imas obraza da kazes ovako nesto ? Da smo pametniji da za vrijeme utakmice samo tebe prozivamo olosu !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter