0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

Petković: Hoću da budem u generaciji koja je zaustavila Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.13 u 16:42
FOTO: FK Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Pompezno najavljivano iznenađenje koje je trebalo da se pojavi danas na Marakani u dresu Crvene zvezde ustavri uopšte to nije bilo pošto su mediji već jutros saznali da se sprema promocija Marka Petkovića sada već bivšeg igrača OFK beograda koji je poslednjih dana uzburkao fudbalsku javnost pošto je odbio da pređe u Partizan iako su se „romantičari“ već sve dogovorili sa upravom crno-belih.

U svom prvom obraćanju pripadnicima „sedme sile“ kao član Crvene zvezde Marko Petković je objasnio zbog čega je odlučio da dođe na Marakanu.

„Ne želim da se vraćam na priču o Partizanu, sada sam u Zvezdi i to je najvažnije. Zahvalan sam OFK Beogradu na svemu, posle osam godina napuštam svoj matični klub. Presudila je moja želja da budem član generacije koja će prekinutu šampionski niz komšija“ – rekao je između ostalog Petković, koji je pojasnio da može da igra i na poziciji centarhalfa, ali i na mestu zadnjeg veznog.

Zvezdu je transfer reprezentativnog beka koštao 200.000 evra plus 20 odsto, koliko će pripasti OFK beogradu od sledećeg transfera. Petković je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima, a nosiće dres sa brojem dva.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter