0
Evrokupovi

Radović: Nedostajalo nam je sreće (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.13 u 14:48

1954940_w2

Fudbaleri Legije iz Varšave nisu uspeli da se plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona. Ekipu Miroslava Radovića zaustavila je rumunska Steaua koja je uspela da odigra nerešeno 2-2, što je bilo dovoljno za odlazak u elitno takmičenje.

Legija u grupnoj fazi Lige šampiona nije igrala još od 1995. godine i ovo im je bila najbolja prilika da se nađu među najboljim evropskim klubovima. Prvi duel u Rumuniji završen je nerešeno 1-1, a na revanšu u Varšavi, gosti su već posle deset minuta igre imali prednost od dva gola, što je po Radoviću bio razlog za neuspeh.

-Sigurno da smo svi bili optimisti da posle 1-1 u Bukureštu, pred našom publikom možemo do grupe u Ligi šampiona. Međutim, katastrofalan početak utakmice nas je koštao prolaza – smatra Radović.

Radović veruje da je njegova ekipa bila blizu plasmana u grupnu fazu, ali da je pored svega, nedostajalo i malo sreće.

-Loše smo ušli u utakmicu, dve kontre i dva jeftina gola. To nam je pokvarilo planove, a mislim i da nismo imali sreće jer nam je poništen čist gol kod rezultata 0-1. Ostaje veliki žal – rekao je Radović.

Srpski fudbaler je pogotkom u 27. minutu nagovestio mogući preokret i ponovo je bio najbolji igrač na terenu jer je u 90. minutu takođe asistirao za izjednačujući pogodak.

-Dao sam lep gol i imao sam asistenciju, ali je to bilo nedovoljno za prolaz. Sa indvidiualne strane, zadovoljan sam kako sam odigrao utakmicu – rekao je Radović.

Kao uteha ostaje Liga Evrope i srpski fudbaler kaže da će njegov tim ambiciozno ući u to takmičenje.

-Cilj nam je da prođemo grupu i uz malo sreće možemo daleko da doguramo – zaključio je Radović.

Naredni meč Legija igra u okviru prvenstva Poljske protiv Krakovije u gostima. Taj duel igra se u subotu, a posle četiri odigrana kola, Radovićev tim je drugi sa tri pobede i jednim porazim i impresivnom gol-razlikom 13-3.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter