0
TimeOut

Kampanja ‘Oslobodite Šinđija’

Objavljeno: 28.08.13 u 22:12

shinji-kagawa

Navijači Borusije iz Dortmunda smislili su originalan način da skrenu pažnju javnosti na status Šinđija Kagave u Mančester Junajtedu i njihovu želju da se Japanac vrati u redove milionera. Oni su na Tviteru pokrenuli kampanju #freeshinji i nadaju se da će uspeti da ubede i upravu svog kluba da pokuša da dovede Kagavu.

Japanac je prva dva meča u novoj sezopni presedeo na klupi Junajteda, Mojes očigledno ima druge planove za startnih 11, a ako stigne i Ozil, tek onda neće biti mesta za sjajnog Japanca. Da li je povratak u Dortmund rešenje i da li je to u ovom trenutku realno?

Za razliku od navijača Dortmunda koji priželjkuju povratak Kagave, navijači Milana su jasno stavili upravi do znanja da ne žele da gledaju Alesandra Matrija u crno-crvenom dresu zbog izdaje i igranja u Juventusu i proslavljanja gola koji je dao pre dve sezoni koji je odlučio prvaka Italije…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter