0
ATP

Pobednički mentalitet Peđe Krstina

Objavljeno: 27.08.13 u 16:40

pedja-krstin-trofej-novisad

Mladi srpski teniser Peđa Krstin tek pre nekoliko meseci debitovao je u seniorskoj konkurenciji, a već beleži impresivne rezultate.

Pokazatelj za to je i trijumf na završenom fjučersu u Novom Sadu, na kojem je iz meča u meč pokazivao da ima pobednički mentalitet. Posebno je bio impresivan trijumf u finalu, kada je uspeo da napravi veliki preokret posle izgubljenog prvog seta.

Prezadovoljan sam svojom igrom u Novom Sadu. To mi je bio tek drugi fjučers, posle kraće pauze i odmora. Odlično sam ušao u drugi deo sezone i očekujem da ću nastaviti u istom ritmu, baš kao što smo i planirali“ – istakao je Krstin.

Krstin već godinama pokazuje veliki potencijal, a i on sam je svestan šta je sledeći korak za njega, posle fjučersa.

„Ove nedelje ću igrati na Zlatiboru, moraću da se prilagodim na nadmorsku visinu. Potom ću se u Banja Luci okušati na čelendžeru. To je naredni korak koji treba da napravim, da počnem da osvajam čelendžere“ – istakao je Krstin.

Mladi srpski teniser trenutno drži 514. mesto na ATP listi, ali će mu tek sledeće nedelje biti upisani bodovi osvojeni u Novom Sadu, pa će napredovati za još pedeset pozicija. On tako napreduje i brže od očekivanoge do svog zacrtanog cilja za 2013. godinu.

„Ove godine mi je cilj ulazak među 400 najboljih na svetu. Svojom igrom sam pokazao da to zaslužujem, a s obzirom da ima još dosta da se igra do kraja sezone, verujem da mogu značajno da popravim svoj plasman“ – naglasio je Krstin.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter