0
Evrokupovi

Nikolić: Potrebno nam je i zrnce sreće (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.13 u 16:21

marko-nikolic-kzs-vojvodina

Vojvodina bije svoju najvažniju bitku sezone. Fudbaleri trenera Marka Nikolića odlaze u Tiraspolj sa jasno izraženom željom da u 90 minuta revanš utakmice sa Šerifom izbore ono što su do sada samo mogli sanjati i u šta je pred početak sezone malo ko verovao.

Svesni ozbiljnosti svog zadatka „crveno-beli“ obećavaju bespoštednu borbu do poslednjeg sekunda utakmice, nadaju se da će na kraju slaviti i Novom Sadu priuštiti zadovoljstvo i uživanje gledanja još kvalitetnih evropskih utakmica. Prema rečima šefa struke novosadskog sastava, svi igrači su spremni za utakmicu, a moguće su i izmene u timu u odnosu na prvi susret.

„Želimo da uživamo u svakom trenutku utakmice i da sve ono što znamo i šta treniramo prenesemo na teren. Ta formula, uz zajedništvo i slogu, pokazala se kao dobitna u prethodnih 10 takmičarskih susreta od kojih smo šest dobili, a četiri igrali nerešeno. Spremni smo za svaku opciju, jasno nam je da ispred sebe imamo ozbiljnu, u svakom smislu jaku ekipu ali verujemo u ono što radimo. U našoj igri ne sme da bude „praznog hoda“ i moramo da budemo maksimalno koncentrisani tokom svih 90 minuta utakmice. Ako ponovimo igru iz Burse, siguran sam da možemo da zaslužimo zrnce sreće koje bi prevagnulo tas pobede na našu stranu“ – rekao je na današnjoj konferenciji za medije trener Novosađana Marko Nikolić.

hotsport.rs/fkvojvodina.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter