0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Čuki se sviđa na čelu tabele (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.13 u 19:57
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tri tekme, tri pobede, devet bodova i možda za neke iznenađenje, čelo tabele. FK Čukarički je svima stavio do znanja da sa njim nema šale.

U trećem kolu Jelen Superlige fudbaleri kluba sa Banovog brda savladali su OFK Beograd na Karaburmi i nastavili trijumfalni niz.

„Utakmica je već arhivirana. Malo smo analizirali tu utakmicu protiv OFK Beograda i već polako se pripremamo za utakmicu sa Vojvodinom“, rekao je Vladan Milojević.

Šef stručnog štaba Čukaričkog je kratko analizirao utakmicu sa „romantičarima“, a potom se okrenuo narednom izazovu.

„Vojvodinu znamo. Ne zavarava nas to što oni igraju kvalifikacije za Ligu Evrope, a od srca im želim da prođu u grupnu fazu. I njima i Partizanu. To je jedna ekipa sa iskusnim pojedincima koja je ove godine napravila respektabilan i dobar tim“, rekao je trener „brđana“.

Milojević se nada da će njegova ekipa ponovo imati dobru podršku sa tribina kao što je to bio slučaj u prvom kolu kada su igrali protiv Slobode.

„Očekujem jednu dobru utakmicu i očekujem da ćemo zadržati tu posetu koju smo imali u prvom kolu i normalno da pružimo maksimum na toj utakmici“, konstatovao je Milojević.

Napadač Čukaričkog Radislav Sekulić smatra da mogu zadržati prvo mesto.

„Vojvodina je odigrala dosta dobro u Evropi dok u prvenstvu nisu dobro krenuli, ali svi znamo kakva je to ekipa. Očekuje nas veoma težak meč, ali se nadam da ćemo trijumfovati pred našim navijačima i da ćemo zadržati prvu poziciju“, kaže iskusni napadač.

Sekulić potom naglašava da nema razloga da ekipa posustane.

„Pokazali smo da smo dobro ekipa i nema razloga da posustanemo. Mislim da možemo da nastavimo sa pobedama i da ćemo dugo čuvati ovu prvu poziciju“, jasan je Sekulić.

Kvalitet Vojvodine je nesporan, a Dejan Boljević očekuje da njegovi saigrači budu spremni za ovaj duel.

„Vojvodina je jedna vrhunska ekipa, uz Zvezdu i Partizan najbolja u ligi. Ima vrhunskih pojedinaca i smatram da ćemo spremno dočekati tu utakmicu i nadam se povoljnom rezultatu“, zaključio je Boljević.

Utakmica 4. kola Jelen Superlige između Čukaričkog i Vojvodine igra se u nedelju na Banovom brdu od 19 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter